Любопитна подробност от кухнята издаде треньорът на националния отбор по

...
Любопитна подробност от кухнята издаде треньорът на националния отбор по
Коментари Харесай

Ивайло Иванов си готвил сам в стаята на Белкемен 22 дни

Любопитна детайлност от кухнята издаде треньорът на националния тим по джудо Атанас Герчев. На конференция в Пресклуб “България” за бронзовия орден на Ивайло Иванов от Мастърс шампионата в Доха той показа, че състезателят си е готвил самичък в стаята по време на 22-дневен лагер на Белмекен през декември. Това се е случило по избор на самия джудист, защото съблюдава диета и поддържа килограми, а и поради пандемията от COVID-19.

" Бяхме на лагер на Белмекен декември - Ивайло 22 дни си готвеше самичък в стаята, риба, яйца. Извън този режим най-много седмица употребява каквото му е на душа ", показа Герчев.

Президентът на родната централа Румен Стоилов добави тематиката, като разкри, че при заминаването самолетът на нашите е просрочен с 2 часа и те са изпуснали връзката, а най-голямото терзание на всички е било къде ще отиде куфарът с храната на Ивайло.

" Куфарът с храната на Ивайло ни беше най-съществен, защото изпуснахме полета за Доха с 2 часа. Защото там пристигаш и си в един балон, не можеш да мръднеш - главното нещо, което ни беше терзание отвън срещите, беше храната на Ивайло ", добави Стоилов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР