Любимите актьори и певци ще забавляват народа от малкия екран

...
Любимите актьори и певци ще забавляват народа от малкия екран
Коментари Харесай

Напориста е, уреди се и за новогодишната нощ

Любимите артисти и артисти ще забавляват народа от дребния екран в новогодишната нощ. Родните малките екрани към този момент са подготвени с празничните си стратегии и на 31 декември ще влязат в люта борба за рейтинг и зрителски интерес.

" Семейна щръклица “ е името на новогодишната увеселителна стратегия, с която Българска национална телевизия ще покаже с мигане българския преход през годините. Легендарните скечове от златния фонд на националната медия са модифицирани и снимани още веднъж с присъединяване на модерни звезди от музиката и театъра. Все отново обаче феновете ще могат да си напомнят с носталгия и остарели фрагменти, запечатали Иван Славков-Батето, именития режисьор Хачо Бояджиев, както и самия Тодор Живков.

Забавната стратегия към този момент е снимана, а в часовете до настъпването на Новата 2023 година феновете ще могат да видят и любопитни репортажи от домовете на известни българи. В новогодишната стратегия на Българска национална телевизия вземат участие Любо Нейков, Кръстьо Лафазанов, Руслан Мъйнов, Филип Аврамов, Албена Михова, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, дует " Ритон “, " Фамилия Тоника “, Любо Киров, Дони и Нети. След среднощ веселбата по Българска национална телевизия ще продължи с концертна стратегия, в която са взели участиe Васил Найденов, Кирил Маричков, както и цялата му група " Фондацията “.

Заради " Семейна щръклица “ националната телевизия няма да излъчва концерта " Сцена под звездите “ от площад " Княз Александър I “, който Столичната община приготвя за 31 декември, откакто през последните две години подобен липсваше заради усложнената коронавирус конюнктура. До правата на концерта са съумели да се доберат Би Ти Ви, които ще го излъчват напълно онлайн.

Неслучайно водещи на мероприятието, на което се чака да се съберат хиляди столичани, ще са две от най-актуалните лица на Би Ти Ви – синоптичката Натали Трифонова и шоуменът Николаос Цитиридис. Водещият на времето Борислав Лазаров и Петя Дикова пък ще се включват с директни репортажи и изявленията зад сцената със звездите, които ще пеят на площада в София в празничната нощ.

Засега е ясно, че в музикалния плакат ще участват доста от гениите, спечелили сърцата на феновете в предаването " Гласът на България “. Ще се изяви и група " Обичайните обвинени “ на Стефан Вълдобрев. За феновете на празничните хора ще има и фолклорна стратегия с присъединяване на отбор " Горна баня “ към Народно читалище " Пробуда-1926 “. Входът на събитието е изцяло безвъзмезден, защото е част от от календара на културните събития на Столичната община и се финансира напълно от нея.

От конкурентната Нова телевизия също са заложили на обичани лица, смях и забавление. За 31 декември те са подготвили особено издание на шоуто на Димитър Рачков, в което ще се включат някои от най-обичаните български звезди. Вероятно това ще бъде и финалният епизод на предаването въобще, което се оказа, че след Нова година няма да продължи да се излъчва в ефира на медията заради незадоволителния си рейтинг, написа " Ретро ". Скечовете на Рачков и сие ще бъдат допълнени и от концертна стратегия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР