Стотици абитуриенти се събраха на 24 май пред хотел Санкт

...
</TD
>Стотици абитуриенти се събраха на 24 май пред хотел Санкт
Коментари Харесай

Хубави абитуриенти обраха точките пред най-високия хотел в Пловдив

Стотици зрелостници се събраха на 24 май пред хотел " Санкт Петербург " в Пловдив, с цел да отбележат завършването си. Младежите ни минимум не се тормозиха от неприятното време, което по независещи от тях аргументи съпроводи баловете им, предава Plovdiv24.bg .

Снощи там с доста въодушевление честваха учениците от Националната художествена гимназия, Езикова гимназия " Иван Вазов " (Руската), СУ " Черноризец Храбър " и СУ " Димитър Матевски " и ПГКИТ " Д-р Иван Богоров “.

Междувременно от ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив оповестиха за комплекс от ограничения, свързани с организацията на придвижване и защита на публичния ред, които планувани и се ползват от чиновниците на всички подразделения на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи по време на абитуриентските балове.

В рамките на обичайна превантивна акция “Абитуриенти " и упования натоварен трафик екипи на сектор  “Пътна полиция " ще патрулират в регионите към учебните заведения и заведенията и при нужда ще контролират основни кръстовища, където ще минават колите с зрелостници.

Чрез видеонаблюдение ще се следи за случаи на жестоко нарушение на разпоредбите за придвижване и безрасъдно държание на водачи и пасажери. За документираните нарушавания ще се постановат и съответните наказания.  

Предварителни инспекции са осъществени на увеселителните заведения (ресторанти, питейни заведения, нощни заведения, клубове и други), като особено внимание е  обърнато на пропускателния режим за недопускането на лица с огнестрелно оръжие, нападателно държание, в нетрезво положение, очевидно използвали наркотични субстанции, които биха провокирали нарушавания на публичния ред.

Завишен е контролът по преместването, законната приложимост и съхранението на взривни субстанции, огнестрелно оръжие, муниции и пиротехнически средства.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР