Хакерите в интернет стават все по-изобретателни, когато става дума за

...
Хакерите в интернет стават все по-изобретателни, когато става дума за
Коментари Харесай

Злоупотребиха с Веселин Маринов

Хакерите в интернет стават все по-изобретателни, когато става дума за измами, а най-големите им жертви в последните месеци са известни лица от българския шоубизнес. След Азис, Софи Маринова и Преслава, жертва на интернет измамниците стана и Веселин Маринов.

От няколко седмици във виртуалното пространство се върти клип с изпълнителя от негово изявление по телевизия " Планета ". В реалност изпълнителят има изявление в медията, само че са безспорна неистина и монтаж нещата, които приказва във въпросното видео.

" С напредването на възрастта в допълнение към болките в кръста започнах да имам проблеми и с гърба. Основният проблем с моето заболяване е, че в аптеката няма медикаменти, които могат да ми оказват помощ, а лекарите в нашите лечебни заведения предписват единствено болкоуспокояващи или оферират доста скъпи интервенции ", гласи част от изявлението с инсталирания облик на артиста, в което сякаш популяризира артикул, който му е оказал помощ.

Веселин Маринов е безапелационен, че ще сезира виновните институции, с цел да може да предотврати негови почитатели да станат жертва на лъжливата реклама, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР