Лятото не е проспано по отношение на коронавируса. За съжаление

...
Лятото не е проспано по отношение на коронавируса. За съжаление
Коментари Харесай

Томислав Дончев за COVID-19: Изкуството е да се движим по бръснача

Лятото не е проспано във връзка с ковид. За страдание има жертви, само че и доста хора, които са излекувани. В това е уверен вицепремиерът Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител.

Противно на нашето разбиране да си споделяме какъв брой сме глупави и неподготвени, това явно не е правилно, гледайки данните - на 11-о място сме по брой инфектирани и на 10-о по брой умряли.

Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител сподели, че няма смисъл от цялостно затваряне на страната. Преди това е имало КПП-та, тъй като е имало локално разпространяване на вируса. Сега към този момент обстановката е друга.

"Мерки ще бъдат прилагани такива, каквито има потребност. Изкуството е да се движим по бръснача. Нищо не може да размени персоналната отговорност ", разяснява пред бТВ вицепремиерът.

"Не се планува цялостно затваряне, имаме подготвен лист със стъпки. В взаимозависимост от обстановката сме подготвени да реагираме ", настоя още Дончев.

Той посочи, че от едната страна е здравето, а от другата е стопанската система.



Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител сподели, че няма разоряващ бюджет. Всички ограничения са ориентирани за помощ на хората. Той отхвърли рецензиите към Бюджет 2021 година и подсети, че ние сме с най-ниският недостиг в Европейския съюз.

"Политическите клишета не разрешават да се приказва по този начин за комплицирана система, каквато е бюджетът ", сподели вицепремиерът по отношение на изявление на Румен Радев.

Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител напомни, че образецът, който е дал за Котката на Шрьодингер е във връзка държанието на президента.

Котката хем е жива, хем е мъртва. Хем от една страна да има ограничения, хем в случай че има - за какво има, по този начин се държал президентът във връзка с дейностите на държавното управление.

"Какво би се случило, в случай че сега бяхме без работещ парламент? ", запита реторично вицепремиерът.

"Айде да не приказваме в такива катастрофични мащаби! Тука сървайвингът не е вярното, не е това играта ", отсече Дончев на въпрос дали кабинетът е оживял.

Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител иронично разяснява написаното от Румен Радев по отношение на 10 ноември. Според него тука има чувство на жив класик в това изявление на президента.

Вицепремиерът отговори и на рецензиите на Христо Иванов и Цветан Цветанов за Националния оздравителен проект на страната. Той счита, че не са чели задоволително, с цел да схванат какво се планува.

По мотив връзките ни със Северна Македония вицепремиерът сподели, че никой не желае от България да се направи компромис.

"Самите правила на Европейски Съюз са намислени да не се привнасят остарели проблеми. Те първо би трябвало да се изчистят и тогава да има участие ", сподели Дончев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР