Локомотив (Пловдив) подписа договор с Пиер Зебли. Полузащитникът парафира контракт

...
Локомотив (Пловдив) подписа договор с Пиер Зебли. Полузащитникът парафира контракт
Коментари Харесай

Пиер Зебли - първото лятно попълнение на Локомотив

" Локомотив " (Пловдив) подписа контракт с Пиер Зебли. Полузащитникът парафира договор за 3 години и е първото ново попълнение за “черно-белите” преди старта на сезона.

Той е роден на 06.12.1997 година в Кот д’Ивоар, като има и италиански паспорт. Минал е през юношеските гарнитури на " Интер ", " Бастия " и " Перуджа ". Играл е за мъжките тимове на " Перуджа ", " Асколи ", " Генк ", " Католика ". За последно се е състезавал в Царско село.

" Присъединявам се към огромен клуб, което ме прави доста щастлив. От февруари съм в България. Опознах локалното състезание, като наблюденията ми са, че " Локомотив " (Пловдив) е един от най-хубавите и стойностни отбори в този първенеца ", това съобщи Пиер Зебли пред lokomotivpd.com. Той тренира от две седмици с новите си съотборници и е осведомен към този момент и с работата на наставника Александър Томаш.

" Очаквам с неспокойствие да дебютирам с “черно-бялата” фланелка! Ще дам най-хубавото от себе си за Локомотив и неговите многочислени почитатели! ", приключи Зебли.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР