Ливърпул загуби за първи път в настоящото издание на Шампионската

...
Ливърпул загуби за първи път в настоящото издание на Шампионската
Коментари Харесай

Малко не достигна на Интер срещу Ливърпул

Ливърпул загуби за първи път в актуалното издание на Шампионската лига. Отборът на Юрген Клоп завоюва всеки от предходните си 7 мача, а също така беше в серия от 12 триумфа във всички шампионати, само че през днешния ден нямаше никакъв шанс.

На три пъти гредите стопираха " алените ", а в още няколко обстановки те направиха фрапантни пропуски. Интер се възползва от един от дребното си шансове и върна интригата, само че секунди след попадението Алексис Санчес получи червен картон и това улесни домакините.

В 59-ата минута Перишич напредна на скорост и подаде на Чалханоолу, само че неговият удар беше блокиран, а в 60-ата Лаутаро направи сериозен пропуск.

Аржентинецът обаче се реваншира с брилянтно попадение при идната офанзива на Интер. Всичко стартира от неточност на Матип, а Алексис Санчес незабавно откри Мартинес, който елегантно, само че и с нужната мощ, насочи топката под сглобката.

Пред " нерадзурите " се разкриха вероятности да създадат мечтания поврат, само че незабавно след гола те останаха с човек по-малко поради нова недомислена демонстрация на Алексис Санчес. Чилиецът фаулира жестоко Фабиньо, което означаваше втори жълт картон и доста проблеми за Симоне Индзаги. Юрген Клоп вкара повече прохлада в състава си с стартирането на Наби Кейта и Джордан Хендерсън вместо Тиаго и Къртис Джоунс. Ливърпул взе самодейността, само че не съумяваше да изравни.

В 88-ата минута Робъртсън сбърка с последния пас при отлична контра на мърсисайдци. След центрирането от корнер пръв до топката стигна Ван Дайк, само че я прати в навън. В добавеното време изумителна интервенция на Видал попречи на Луис Диас да изравни от няколко метра.

В последна сметка Ливърпул позволи първа домакинска загуба от 28 мача, само че извърши огромната си цел и към този момент чака жребия за четвъртфиналите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР