Лидерът на Либерално-демократичната партия Владимир Жириновски разсъждава за унищожаването на

...
Лидерът на Либерално-демократичната партия Владимир Жириновски разсъждава за унищожаването на
Коментари Харесай

Жириновски: Германия трябваше да се унищожи

Лидерът на Либерално-демократичната партия Владимир Жириновски разсъждава за унищожаването на Германия като страна. Той показа мислите си в ефира на радиото " Комсомолская истина ", съобщи News.bg.

" Германците, по този начин е, трябваше да бъдат унищожени като страна. Те отприщиха Първата международна война и убиха милиони хора. А нас ни унижават, тъй като спасихме света през Втората международна война! " - сподели Жириновски.

Той също по този начин изрази мнение, че в случай че не бе се състояла революцията, то съветските военни " са щели да бъдат в Германия през ноември 1917 година ". По-рано Жириновски описа какво би се случило с Русия, в случай че Съюз на съветските социалистически републики не се беше разпаднал. Според него в този случай страната няма да е изгубила останалите руски републики и Русия щеше бъде най-успешната в света.

Политикът съобщи, че Русия също щяла да бъде монополист на пазара на газ и петрол, защото всички запаси на Азербайджан, Туркменистан, Узбекистан, Казахстан ще бъдат под неин надзор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР