Лидерът на „Български национален съюз – Нова демокрация” Боян Расате

...
Лидерът на „Български национален съюз – Нова демокрация” Боян Расате
Коментари Харесай

Боян Расате се забърка в нов скандал

Лидерът на „ Български народен съюз – Нова демокрация” Боян Расате се забърка в гръмък скандал в курортното градче Сапарева баня, написа struma.bg.

В петък против събота Расате бил с другари в ресторант, когато клиент на заведението му подхвърлил имитация, от която политикът се засегнал остро и реагирал. Между двамата се разразил скандал и се сдърпали пред очите на присъстващите. Някой позвънил на тел. 112 и на място пристигнала патрулка от районно управление (на МВР) – Дупница.

Междувременно обаче абсурдът бил сподавен, тъй като Расате и съперникът му се помирили и се разбрали да не подават тъжби един против различен.

От ОД на Министерство на вътрешните работи удостоверяват за случая, както и за това, че полицейският патрул си тръгнал, щом открил, че спорът е сподавен и никой не е заплашен.

Това е следващият скандал с присъединяване на Расате. В началото на януари прокуратурата внесе обвинителен акт против водача на националистическата организация „ Български народен съюз” (БНС) Боян Станков-Расате за безчинство и лека телесна щета. Причината е нападението над общностния ЛГБТ център „ Рейнбоу хъб “ през октомври 2021г., когато той удря момиче в лицето и дружно с група мъже опустошава пространствата на центъра.

По това време Расате е претендент за президент, като имунитетът му е свален, а той самият е задържан. Освободен е под гаранция от 5000 лева
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР