Либерото на волейболния Дея спорт (Бургас) Мартин Иванов коментира след

...
Либерото на волейболния Дея спорт (Бургас) Мартин Иванов коментира след
Коментари Харесай

Мартин Иванов: Много труден мач! Запазваме хладнокръвие във важните моменти

Либерото на волейболния Дея спорт (Бургас) Мартин Иванов разяснява след извънредно трагична победа над първенеца Хебър в Пазарджик с 3:2 в дербито от 14-ия кръг на Efbet Супер Волей, че е бил доста сложен мач, само че са запазили самообладание във значимите моменти.
 Дея спорт измъкна страхотна победа над първенеца Хебър след невероятна драма в Пазарджик Дея спорт измъкна страхотна победа над първенеца Хебър след невероятна драма в Пазарджик
“Много сложен мач! Особено в тази зала! Смятам, че тимът стартира да извършва все по-добре тактическите инструкции, които дава треньорът. Запазваме самообладание във значимите моменти. Всичко се прави в полза на почитателите - дали са наши, на Пазарджик, на ЦСКА, на Левски - равнището се подвига. Предстоят още забавни мачовек и огромният победител ще е фенът на волейбола. Смятам, че вторият полусезон ще дадем всичко от себе си. Малко е надалеч да приказваме затитлата. Отборът имаше концепцията да играе два финала, към този момент изигирахме първия, ще дадем всичко за още един, показа Мартин Иванов, който бе разгласен за MVP на мача.
 Франческо Кадеду: Много нервозен мач стана! Ще е доста значимо да запазим това равнище и против Левски Франческо Кадеду: Много нервозен мач стана! Ще е доста значимо да запазим това равнище и против Левски
Снимки: NVL/Startphoto.bg
 Камило Плачи: Получи се доста уравновесен мач, някои играчи направиха разликата Камило Плачи: Получи се доста уравновесен мач, някои играчи направиха разликата  Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР