LG предлага иновативно решение за пълно звуково изживяване на 360

...
LG предлага иновативно решение за пълно звуково изживяване на 360
Коментари Харесай

Портативна колонка LG XBOOM360 предлага иновативно решение за автентичен звук на 360 градуса

LG предлага новаторско решение за цялостно звуково преживяване на 360 градуса посредством портативната си колонка XBOOM 360 - зашеметяващо произведение на аудио инженерството. Продуктът е основан, с цел да промени метода, по който потребителите възприемат звука, като им усигури еквивалетно качество и мощ на звука, без значение от местоположението. Където и да бъде подложен високоговорителя, патентованата звукова технология на LG, комбинирана с конусообразната форма на корпуса, запълва цялото пространство с натурален и непрекъснат първокачествен тон във всички направления.

За разлика от стандартните тонколони с голям брой представители, които разпръскват звука в лимитирано пространството и водят до неравномерно налягане и деформиране на звука, LG ползва патентованата си нова технология за оптимална конструкция на рефлектора, с цел да противодейства на тези изкривявания. Това разрешава на звука да се разпръсне по-далеч във всяка посока в даденото пространство. Подобрявайки потребителското преживяване, XBOOM 360 нулира необходимоста от придвижване и търсене на съвършеното място за слушане, като носи най-близкото пресъздаване на истинския тон тъкмо до ушите на потребителя, където и да се намира той.

Под красивия екстериор на XBOOM 360 с първокласни представители, титановият високочестотен представител показва точни и детайлни високи звукови честоти като компресира високите тонове и ги разпръсква мощно на 360 градуса. С положителната си резистентност, втвърдената диафрагма е в положение да възпроизведе по-ясен тон с висок звук, трептящ 10 000 пъти в секунда (10 kHz), без да повреди материала. От своя страна, 5,25-инчовият нискочестотен високоговорител от стъклени нишки основава богат и динамичен бас, доставяйки повсеместен първокачествен тон. Той е направен от по-лек материал с добра разтегливост, възпроизвежда динамични ниски честоти и по-отчетливи вокали. А с помощта на структурата на рефлектора, LG XBOOM 360 обезпечава бездънен бас.

Като допълнение към качествения тон и изискан външен тип, новаторската тонколонка добавя цялостното преживяване посредством режим на осветяване, който може да отговори на всяко въодушевление - незвисимо дали би трябвало да се отпуснете, да медитирате или да се забавлявате. Осветлението на XBOOM 360 е въодушевено от всекидневието, фестивалите и природата и е проектирано в партньорство с специалисти по пространствено осветяване по този начин, че да отразява времеви пасажи, като в същото време основава подобаващата атмосфера за всеки миг. Решението предлага 3 режима на осветяване, които работят с 9 авансово заложени варианти с разнообразни стилове на осветяване. Всеки режим на осветяване тънко контролира цветовете, осветеността и цветовата температура, с цел да обезпечи аудио-визуално потапяне в естетика с вашата среда.

Продуктът ще бъде разполагаем на българския пазар при започване на месец февруари.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР