Лейди Гага отново е щастлива. Двата откраднати френски булдога на

...
Лейди Гага отново е щастлива. Двата откраднати френски булдога на
Коментари Харесай

Лейди Гага щастлива. Върнаха й кучетата

Лейди Гага още веднъж е щастлива. Двата откраднати френски булдога на Лейди Гага, отвлечени при въоръжен обир в средата на седмицата, бяха открити и предадени през вчерашния ден в полицейски сектор в Лос Анджелис, а по-късно и на представители на звездата. Това заяви Българска телеграфна агенция, цитирайки полицейски представител, направил изказване пред Ройтерс.

Около 18 ч. през вчерашния ден кучетата са били доведени от жена в полицейски сектор покрай централната част на града, сподели капитан Джонатан Типет, шеф на елитния отдел за следствие на грабежи и убийства.

Представители на Лейди Гага и детективи са отишли в сектора и е било удостоверено, че това са откраднатите домашни любимци. Жената, довела кучетата, не е обвързвана с кражбата им, посочи капитан Типет. Но не е ясно по какъв начин булдозите са се оказали при нея.

Човекът, който разхождал кучетата на Лейди Гага - Райън Фишър, е бил прострелян един път. На видеоматериал се вижда бял седан, от който изскачат двама мъже. Те се боричкат с Фишър, той оказва опозиция, по-късно единият вади оръжие и стреля един път, преди да избяга с две от кучетата.

На видеото се чува по какъв начин Фишър споделя, че е прострелян в гърдите. Капитан Типет съобщи, че се чака служителят на Лейди Гага да се възвърне, съобщи Асошиейтед прес.

Вчера певицата повтори, че дава премия от 500 000 $ за отвлечените Коджи и Густав. В пост в Инстаграм Лейди Гага написа: " Продължавам да те обичам, Райън Фишър, ти рискува живота си, с цел да се бориш за нашето семейство. Ти вечно оставаш воин ".

В момента Лейди Гага е в Рим, където снима филм.

Третото куче на певицата, Мис Ейша, избяга от крадците и по-късно било открито и върнато.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР