The Vampire's Wife е основана от Сузи Кейв през 2014

...
The Vampire's Wife е основана от Сузи Кейв през 2014
Коментари Харесай

Какво се обърка със съпругата на вампира? Как култовият лейбъл, основан от моделната съпруга на Ник Кейв Сузи, премина от марката за кралски особи и знаменитости с ТАЗИ рокля от £1595 до спиране на търговията „с незабавен ефект“

The Vampire's Wife е учредена от Сузи Кейв през 2014 година и носи името си от незавършен разказ на брачна половинка на Сузи Ник Кейв (двойката на фотографията заедно)

Лендонското момиче от 80-те „ То “ и брачната половинка на рокаджията Ник Кейв основава лейбъла през 2014 година с другар и бизнес сътрудник Алекс Адамсън

The Vampire's Wife разгласява шокиращо известие на уеб страницата си, че затваря порти

И въпреки всичко това беше ужасяваща фамилна покруса, чийто ранен триумф се роди от гибелта на 15-годишния наследник на двойката Артър през юли 2015 година Той беше открит с съдбовна пострадвания в дъното на Ovingdean Gap - 60-футова канара покрай фамилния им дом в Брайтън.

След гибелта на Артър Сузи сподели на брачна половинка си, че „ всичко е свършило “, вярвайки, че не е в положение да продължи с марката си, откакто беше прикована на легло от тъга. Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР