Гарет Саутгейт брутално отстрани Маркъс Рашфорд от Еврото - и

...
Гарет Саутгейт брутално отстрани Маркъс Рашфорд от Еврото - и
Коментари Харесай

Гарет Саутгейт дава подробности за телефонното обаждане и съобщение на Маркъс Рашфорд до звездата на Манчестър Юнайтед след брадва

Гарет Саутгейт брутално в профил Маркъс Рашфорд от Еврото - и по-късно провокира нападателя на Манчестър Юнайтед, с цел да го потвърди, че бърка.

‌Селекционерът на Англия Саутгейт призна, че е било мъчно телефонно позвъняване да се каже на Рашфорд, че даже не е попаднал в подготвителния състав от 33-ма души преди шампионата това лято.‌ Рашфорд, на 26, беше пропускът на огромното име, до момента в който Джордан Хендерсън и Бен Чилуел бяха другите значими позвънявания плюс нямаше място за Рахийм Стърлинг.

Нападателят на Юнайтед Рашфорд, който е вкарал 17 гола в 60 мача и е играл в четири огромни шампионата, претърпя голям спад във формата на клуба си и даже се поти на мястото си за финала за ФА Къп в събота.‌ Саутгейт сподели: „ Той ще бъде доста отчаян. Той желае да играе за Англия, обича да играе за Англия и опцията да играеш в шампионати е повода да играеш интернационален футбол.

„ Но още веднъж беше в действителност оправдателен. Казах му: „ Трябва да отидеш и да вкараш няколко гола през уикенда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР