ИСКАНЕ: Нюйоркският съдия Хуан М. Мърчан не позволи на защитата

...
ИСКАНЕ: Нюйоркският съдия Хуан М. Мърчан не позволи на защитата
Коментари Харесай

Съдия в процеса на Тръмп за пари в тайна не забрани на експерт по финансиране на кампанията да свидетелства в полза на защитата

ИСКАНЕ: Нюйоркският арбитър Хуан М. Мърчан не разреши на отбраната да призове специалиста по финансиране на акцията Брадли А. Смит да свидетелства в делото на някогашния президент Процесът на Доналд Тръмп за безмълвни пари.

ОЦЕНКАТА НА AP: Невярно. Мърчан не е забранил на Смит да свидетелства. Правният екип на Тръмп избра да не го приканва, откакто в понеделник съдията отхвърли да разшири обсега на разпита, който отбраната може да продължи. Решението повтори неговото авансово решение по въпроса.

ФАКТИТЕ: Докато процесът продължи във вторник, потребителите на обществените медии показаха неправилно решението на Мърчан, повтаряйки изказване, направено от Тръмп, че Смит, професор по право и някогашен републикански член на На Федералната изборна комисия не беше разрешено да застане на позиция.

„ Експертният очевидец, който имаме, най-хубавият в изборния закон, Брад Смит, той се счита за Ролс Ройс, или ще доведем назад към американска кола, Cadillac, само че най-хубавата, която с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР