Новата тол система не е готова да започне на 1

...
Новата тол система не е готова да започне на 1
Коментари Харесай

ТОЛ системата е хаос, няма да издържи, а 1 март е невъзможен за старт


Новата тол система не е подготвена да стартира на 1 март и няма да издържи. Това предизвестиха от транспортния отрасъл по време на полемика в столичен хотел.

Превозвачите посрещнаха с гневни крясъци члена на Управителния съвет на Агенция “Пътна инфраструктура ” проф. Олег Асенов, който се опита да отговори на десетките гневни въпроси и да успокои бранша, че системата ще издържи натоварването. В залата се чуха крясъци за какво на срещата няма представители на районното министерство.

Превозвачите обявиха, че един от проблемите е с новите маршрутни карти, които се купуват за транспортните средства. От компаниите в един глас обявиха, че на 1 март не знаят какво да вършат, не знаят и какво да изясняват на техните клиенти.

В отговор на рецензиите проф. Асенов съобщи, че са изпълнили поетите задължения към премиера Бойко Борисов, написа БГНЕС. Превозвачите обаче скочиха и обявиха, че желаят някой да им изясни какво става след 1 март.

Магдалена Милтенова от Конфедерацията на автобусните превозвачи прикани страната да вкара системата с всичките и недостатъци, да не се политизират проблемите и да не се окаже, че ще превозвачите са спънали нейния старт.

Олег Асенов даде обещание на следващия ден, до края на деня, да има ясна визия по какъв начин ще започва тол системата. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР