Главният изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск заяви, че акционерите

...
Главният изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск заяви, че акционерите
Коментари Харесай

Илон Мъск твърди, че се насочва към победа в гласуването за заплащане на Tesla от 56 милиарда долара

Главният изпълнителен шеф на Tesla Илон Мъск съобщи, че акционерите са подготвени да гласоподават в поддръжка на премията му от 56 милиарда $ и предложение за наново включване на електрическата кола производител в Тексас на годишното си заседание в четвъртък.

„ И двете резолюции на акционерите на Tesla сега минават с огромна разлика “, сподели Мъск на платформата за обществени медии X късно в сряда, благодарейки на вложителите за тяхната поддръжка.

Резултатите, представени от Мъск в класациите, са предварителни и гласовете може да се трансформират на годишната среща. Официалното утвърждение на двете резолюции обаче би се класирало като голяма победа за основния изпълнителен шеф на Mercurial, който се бори за най-големия пакет заплати в корпоративната история на Съединени американски щати.

Управителният съвет на Tesla лобира вложителите да ратифицират още веднъж Мъск Награда от 56 милиарда $ — направена през 2018 година, само че анулирана от арбитър от Делауеър през януари заради опасения по отношение на п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР