Левски набеляза вратаря на Витоша Християн Василев за заместник на

...
Левски набеляза вратаря на Витоша Християн Василев за заместник на
Коментари Харесай

Левски си хареса вратаря на Витоша за заместник на Михайлов

Левски набеляза вратаря на Витоша Християн Василев за заместител на Николай Михайлов. Последният не е удовлетворен от статута си на запаса и се твърди, че ще потърси шанса си на друго място през зимата. Михайлов има контракт до лятото на 2021 година и ще би трябвало да договаря с управлението за метода, по който ще се раздели с тима. През този сезон той има единствено един формален мач - побдата с 5:1 над Спартак (Варна) за Купата на България. Ники имаше травма при започване на сезона, а в този момент още веднъж е отвън строя поради такава.

Ако той си тръгне, Левски ще остане единствено с двама вратари в състава си - Милан Миятович и Петър Иванов. Именно това е предиздвикало Петър Хубчев и компания да се насочат към Християн Иванов, който е някогашен юношески национал. До този миг 22-годишният вратар е взел присъединяване в 12 мача през сезона, в които е позволил 19 гола. Шест от тях му бяха вкарани точно от играчите на Левски.

Интерес към него демонстрира и Ботв (Пловдив). От “Герена” обаче имат сериозен коз спрямо “Канарчетата”. В момента двама играчи на Левски се подвизават във Витоша - Атанас Кабов и Илия Димитров. “Тигрите” не крият, че желаят да ги задържат за непрекъснато. Така те могат да се трансфорат в разменна монета за Василев.

“Меридиан мач”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР