Лена Бориславова все по-видимо измества Кирил Петков и на практика

...
Лена Бориславова все по-видимо измества Кирил Петков и на практика
Коментари Харесай

Промяна има! Лена изхвърли Кирил Петков от ПП

Лена Бориславова все по-видимо измества Кирил Петков и на процедура командва „ Промяната “, заяви за „ Галерия “ източник от Народното събрание. Важните решения се вземат със наложително допитване до нея, а управлението на групировката е пас, потвърдиха депутати.

В множеството случаи ставало въпрос за кадруване, само че това надалеч не изчерпвало областите, в които се минава през Лена като последна инстанция. Тя имала решителен глас и във връзка с локалните избори – по същия метод, както когато се е образувало държавното управление.

Тогава постовете, избрани за ПП- Демократична България, не просто са съгласувани с юристката, само че и личните ѝ оферти за обособени организации и заместник-министерски места били в действителност финално огласените пред сътрудниците.

Реклама

Представители на ГЕРБ-СДС и на Демократична България към този момент се чудели кой командва „ Промяната “ – дуото Петков-Василев или единствено Бориславова. Нейната непримиримост при пробутване на личното мнение над това на останалите впечатлила даже хора от Движение за права и свободи, изкарали по няколко мандата в Народното събра-

Хората към Василев също много негодували. Имало спонтанен протест на общите решения, само че това било преди Василев да получи министерския си пост във финансите.

Подобна обстановка се разиграла и към кандидатурата за столичен кмет. Лена твърдо упорствала за Васил Терзиев макар намеците на някои от сътрудниците, че е добре претендентът да има повече управнически, а не мениджърски бизнес опит.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР