Лек автомобил Лексус“ е бил запален умишлено през изминалата нощ

...
Лек автомобил Лексус“ е бил запален умишлено през изминалата нощ
Коментари Харесай

Подпалиха кола на общински съветник във Враца, заплашвали го и преди

Лек автомобил „ Лексус “ е бил разпален съзнателно през миналата нощ във Враца, съобщеха от полицията. Подпалената кола е на общинския консултант от Българска социалистическа партия в регионалния град Мирон Драганов, който има огромен магазин за месни артикули, оповестява " 24 часа ".

В среднощ пострадалият подал сигнал в районното ръководство в града, като декларирал, че минути по-рано чужд е запалил паркираният пред дома му автомобил в кв. Дъбника.

Към пожара незабавно се отправили екип огнеборци, които овладели пламъците, само че огнената буря унищожила изцяло предната част на колата. От полицията допълниха, че по случая незабавно било формирано досъдебно произвеждане.

Пред полицията Драганов споделил, че преди палежа няколко пъти получавал закани, че ще му се случи нещо неприятно, в случай че не напусне общинския съвет. Неизвестен се заканил, че ще подпали магазина му в центъра на Враца, а общинския консултант алармирал прокуратурата. От там обаче споделили, че не са разкрили причинителя.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР