Владимир Янев, Валентин Стефанов и Алекс Соколов остават в ареста,

...
Владимир Янев, Валентин Стефанов и Алекс Соколов остават в ареста,
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста тримата задържани за отглеждане на марихуана в Орландовци

Владимир Янев, Валентин Стефанов и Алекс Соколов остават в ареста, реши Софийският градски съд. Съдът откри, че за тримата са събрани задоволително доказателства, с цел да се направи обосновано съмнение, че тримата са отглеждали и съхранявали за разпространяване огромни количества коноп, написа

Освен това тримата са били оборудвали две високотехнологични оранжерии за развъждане на растенията, в които е имало съоръжение, с което да се следи и обезпечава такава температура и мокрота, че растенията да бъдат с висока централизация на канабиноиди. Има и доказателства, че част от създадената дрога е популяризирана в София от тримата обвинени. 

Съдът регистрира, че следствието е на ранен стадий и затова приема, че в случай че тримата са на независимост могат за попречат на събирането на доказателства. Съдът намира даже, че към този момент има доказателства, че обвиняването против тримата може да бъде преквалифицирано в по-тежко. 

Съдът намира още, че следва да се съберат още доказателства за връзките сред тримата. 

Според съда съществуването на 11 кг. суха марихуана, подготвена за разпространяване е огромно количество.

Съдът не намира, че тримата не могат да се укрият. Ако са на независимост, обаче могат да извършат друго закононарушение.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР