Легендарната джипка на Бойко Борисов, пред която бившият премиер направи

...
Легендарната джипка на Бойко Борисов, пред която бившият премиер направи
Коментари Харесай

Борисов заряза джипката. Подкара колата на Нинова /СНИМКИ/

Легендарната джипка на Бойко Борисов, пред която някогашният министър председател направи даже обръщението си към ГЕРБерите в изборната нощ на 4 април, остава в гаража на НСО. Лидерът на ГЕРБ се раздели с нея и подкара нова кола – такава, в каквато се води и Корнелия Нинова.



Шкодичка, непретенциозно се похвали Борисов за модела, който събира очи. Лимузината е „ Суперб “ със задвижване 4х4, съобщи Флагман.бг. Високият клас на този автомобил коства над 60 хиляди лева

Години наред Борисов персонално шофираше джипката, трансформирала се в знак на ръководството му - Toyota Sequoia, благосъстоятелност на НСО. Наложи се някогашният министър председател да слезе от автомобила, защото от тази седмица е със свалена защита. НСО си е прибрала и джипката, с която Борисов навъртя милиони километри из страната, които се предаваха онлайн във фейсбук. В края на ръководството му политическите процеси в ГЕРБ и в страната се измерваха по това кои от министрите или деятелите на ГЕРБ са привилегировани да се водят на задната седалка.



Бойко Борисов сподели за първи път новата кола преди дни, когато инспектира ремонта на Автомагистрала „ Хемус “. " По поръчка на олигарсите ни направиха лесна цел в символ на признателност за хиляди сполучливи акции. Най-добрите в света. Само шайката на Радев ще бъде охранявана ", възмутено разяснява той тогава признатия на първо четене план за промени в закона за НСО, които смъкват защитата на някогашни министър председатели, експредседатели на Народно събрание, министри, основен прокурор, първата дама и президентската администрация.

Борисов отиде през днешния ден Айтос. Преди това той тества новата си кола и по чакълен път. Премина с автомобила по новоизграждащото се трасе на Северния обход на Бургас.

С него бе и кметът на Бургас и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Димитър Николов,  който му описа за свършеното в последните месеци. Борисов остана удовлетворен от видяното и изясни, че пътят ще е подготвен до 2-3 месеца: " Щом шкодичката се разхожда по този начин умерено, значи има добър прогрес “.

Днес Борисов бе защитаван от трима охранители.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР