Бъдете господари на съдбата си“ – с този лозунг Франсоа-Ксавие

...
Бъдете господари на съдбата си“ – с този лозунг Франсоа-Ксавие
Коментари Харесай

Традиционната десница във Франция изостава в социологическите анкети

„ Бъдете господари на ориста си “ – с този девиз Франсоа-Ксавие Белами се надява да даде подтик на акцията на обичайна френска дясна партия „ Републиканците “. Евродепутатът, който води листата за европейските избори, уточни две съществени тематики: европейски суверенитет и имиграция.
Ние предлагаме всички европейски страни да покачат приноса си към груповата защита до 3% от Брутния вътрешен артикул. Това е огромно предизвикателство за нас.
Франсоа-Ксавие Белами – водещ претендент на партия „ Републиканците “

Белами се разгласи за физически стени по границите на Европейски Съюз. Даде ясно да се разбере, че партията му няма да поддържа Урсула фон дер Лайен за втори мандат като ръководител на Европейска комисия.
Не желаеме да дадем на Урсула фон дер Лайен втори мандат. Този пост не беше маргинален и се споделяше сред огромна част от политическите фракции, които членуват в ЕНП.
Франсоа-Ксавие Белами – водещ претендент на партия „ Републиканците “

Кандидатът увери, че управлява единствената дясна партия във Франция, която може да отстоява националните цели в Брюксел.

„ Ние ще бъдем представители на френските жители в границите на Европейската национална партия, към която принадлежим. Ние сме единствената листа, която може да помогне на Франция да взе участие в дебата за бъдещето на Европа “, споделя Белами.

Но единствено с 8% поддръжка, каквато са изразили към нея гласоподавателите, „ Републиканците “ е притисната сред центристката коалиция на президента Еманюел Макрон и крайнодясната партия „ Национален общ брой “, която оглавява социологическите анкети с 32%.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР