На 12 май в западния свят отбелязаха Деня на майката.

...
На 12 май в западния свят отбелязаха Деня на майката.
Коментари Харесай

Защо всички смятат, че Джон Траволта има нужда от жена до себе си

На 12 май в западния свят означиха Деня на майката. Много звезди отдадоха респект на личните си майки или на околните си хора, които са майки. Сред тях беше и Джон Траволта, който уважи паметта на починалата си брачна половинка и майка на децата му Кели Престън.
 Cash Out с Джон Траволта и Кристин Дейвис - филмов откъс на престъпния екшън
Джон Траволта назад в екшъна

За най-големия банков грабеж в Cash Out

" Честит ден на майката, Кели! Обичаме те, липсваш ни ", написа 70-годишният артист към фотография в профила си в Instagram, на която виждаме Престън с двете им деца Ела Блу и Бенджамин.

Кели Престън умря през 2020 година, откакто не съумя да се пребори с рака на гърдата. Според близки на Траволта, той към момента не може да преживее загубата й, което пък му пречи да откри още веднъж любовта.

" Джон се опасява да отвори сърцето си, да бъде още веднъж раним и да се влюби, което е тъжно, тъй като той е един от най-милите мъже, които познавам, с голямо сърце ", разясняват негови близки пред Closer Weekly.
 Снимка 659709

Именно те са забелязали невероятната химия сред Траволта и Кристин Дейвис, с която той си партнира в най-новия си филм Cash Out. Според тях той е коментирал какъв брой интелигентна и красива е Дейвис. Приятелите им считат, че двамата са идеални един за различен, а децата на артиста утвърждават актрисата от " Сексът и градът " и считат, че татко им заслужава още веднъж да се влюби.

Прес събитията, свързани с премиерата на Cash Out предстоят, тъй че нищо чудно и Кристин Дейвис в действителност да съумеят да се сближат.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР