Богдан Богданов е типичен представител на пепейското недоразумение. Да си

...
Богдан Богданов е типичен представител на пепейското недоразумение. Да си
Коментари Харесай

Богдан Богданов е типичен представител на пепейското недоразумение

Богдан Богданов е характерен представител на пепейското неразбирателство. Да си протеже на Кирил Петков е по-голяма излагация в сравнение с да си самия Кирил Петков. Богданов приказва за „ естествена европейска България “ в случай, че тъкмо Политическа партия са най-ненормалната политическа група, която в миналото е получавала властта в политическата ни реалност.

Политическа партия са доказателство за това, че не всяко нещо в природата и обществото има предопределение и е детайл от някакво развиване.

Политическа партия вложиха в ПВУ неизпълними за здравия държавнически разсъдък условия или изпълними с големи вреди за България единствено и единствено да го прокарат по най-слугинския метод, че да вземат едни пари за себе си. Те оставиха без да им мигне към над 15 хиляди чиновници и служащи на „ Марица-Изток “ без работа, унищожиха свързани бизнеси, понижиха виталния стандарт на целия район, започнаха да кроят проекти по какъв начин да разграбят отварящите се благоприятни условия за преструктуриране, вместо да се борят да запазят единствения енергиен източник, който не зависи от външни снабдители, т.е. дава ни енергиен суверенитет.

Богдан Богданов не просто не би трябвало да е в студиото на bTV, не просто не би трябвало да е политическа фигура, а всички тези богданбогдановци от Политическа партия би трябвало да бъдат изгонени на идните избори, в случай че в България към момента са останали жители, които могат да мислят. Омръзна ми хора-слуги да ни изясняват през екраните на тв приемниците по какъв начин да унищожаваме българската стопанска система и да показват измените си за някаква полза.

 Политиците би трябвало да се борят за България, а не да я разграбват и завършват по умря на глобалистката безродност! Трябва да отстояват на външния напън, а не да се оферират сами, като си удрят челата в земята, и да изплащат наличието си във властта, като методично заличават всяка дихателна интензивност на страната ни. Тези хора ще останат в историята на България като такива, които хвърлиха „ светинята на псетата “. Не че и преди не е имало продажници, имаше доста. И те ни научиха на загуби, на беднотия, на това що е политическа нелепост и бездарие.

Но Политическа партия са най-шокиращата и крупна политическа неистина, изобретена от посредствеността на българските бизнес и политически елити с поддръжката на атлантическия фактор и радевата безнаказаност. Прост и упорит човек може да направи протест, да строши всичко, да избие основите и да сътвори безпорядък. Но не може да построи крепко ръководство, да сътвори мощна и умна власт. Защото лидер може да води единствено себеподобни. Защото механизмите на свободата са за образованите, както смята Робеспиер. Защото съзидателният разум не е университет, той е артикул на независимо построен филантропичен профил за положително и зло, за честност и недобросъвестност, за себераздаване и лакомия, за истина и неистина, за заслужен принос към общността, на която принадлежиш, и национално изменничество...

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР