ПЪРВО НА FOX: Организация за наблюдение с фокус върху висшето

...
ПЪРВО НА FOX: Организация за наблюдение с фокус върху висшето
Коментари Харесай

`Истинска революция`: Организаторът на комунистическата партия разкрива истинската мисия на митинга срещу Израел в Калифорнийския университет в Лос Анджелис

ПЪРВО НА FOX: Организация за наблюдаване с фокус върху висшето обучение пусна видео тази седмица, показващо действен сътрудник от външна комунистическа група, участваща в анти-израелски митинг в кампуса на Калифорнийския университет, Лос Анджелис.

" Аз съм революционен уредник ", жена на име " Ани " “ споделя публицист под прикритие с Accuracy in Media във видео, оповестено в сряда. „ Аз съм външен пропагандатор “, прибавя тя с усмивка.

„ Аз съм с Revcoms, Rev Comm Corp, за еманципацията на човечеството “, сподели Ани, когато я попитаха към коя група е до момента в който разказва сътрудниците си комунисти като „ приятели “.

Revcom, която направи вести предходната есен за изгарянето на американско знаме на концерт на Джейсън Олдийн, написа на уеб страницата си, че „ тази система на капитализъм-империализъм е източникът от всички безчинства и полуда, на които хората са подложени, тук и по целия свят – и от дълго време е време да бъдат пометени от лицето на Земята. "

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР