Lancia обяви, че успоредното с началото на производствения процес, компанията

...
Lancia обяви, че успоредното с началото на производствения процес, компанията
Коментари Харесай

Lancia лансира новия Ypsilon в Италия. Старт на производството

Lancia разгласи, че успоредното с началото на индустриалния развой, компанията към този момент приема публични поръчки за закупуването на напълно новото потомство на емблемата си Ypsilon в Италия.

Новата Lancia Ypsilon, първите доставки на която се чака да бъдат осъществени при започване на юни, започва в Италия в три равнища на съоръжение, всяко едно от които налично в двете съществени модификации на модела- с хибридно и със 100% електрическо задвижване.

На родния си пазар, новата Lancia Ypsilon се предлага на цена от 24 900 евро, с опция за финансиране от страна на Stellantis Financial Services Italia против 150 евро на месец, в включена тригодишна гаранция и Easy Wallbox зарядна апаратура за напълно електрическата версия на автомобила.

Хибридната (48V) версия на модела идва с 1.2-литров, трицилиндров мотор с оптималната мощ от 100 конски сили, а интегрираният електромотор е в положение да предложи опция за придвижване в чист електрически режим при маневриране в града с ниски скорости.

100% електрическият Ypsilon идва с батериен модул с потенциал от 51 kWh и електромотор с мощ от 156 конски сили. Според информацията на Lancia, тази трансформация на модела е в положение да предложи свободен пробег от до 403 километра и опция за презареждане на подобен за нови 100 километра единствено за 10 минути.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР