Кьовеши започна своето изявление с думите: Прокуратурата започна на първи

...
Кьовеши започна своето изявление с думите: Прокуратурата започна на първи
Коментари Харесай

Директно от срещата с Лаура Кьовеши: Тук сме за вас. Искаме да спечелим доверието ви

Кьовеши стартира своето изказване с думите:

Прокуратурата стартира на първи юни да работи. Започнахме да получаваме сигнали от частни лица и компании. Всички ще бъдат оценени. Имам поради европейските делегирани прокурори, част от прокуратурата.

Дойдох в София с цел да се срещна с четирима прокурори с цел да видя имат ли потребност от помощ в работата си. Това е част от работата ми. ЕПне е завършенм- липсват ни шестима прокурори. Срещнах се с правосъдиния министър Янаки Янев, с основния прокукор Иван Гешев и с Висш съдебен съвет.

Очаквам че прехвърлянето на всичко съществуващи села ще са трансферирани скоро. Изяснихме критериите, които евентуалните претенденти би трябвало да отговорят. Корупция, корист с европейско пари, проведена престъпност и впрочем. Нашите прокурори ще проверяват без значение. Трябват ни хора с кураж и нямам подозрение, че ще намерим задоволително претенденти, които да дават отговор на това. Ако българите имат някакви данни, които да са ни потребни, могат непосредствено да ни алармират. Всеки е еднакъв пред закона и няма да разделяме хората, които разместваме.Само самостоятелна правосъдна система може да откри тъждество на правото. Имам обръщение към вас: Екологичен потенциал не е задгранична институция, а служи на европейските жители. Тук сме за вас. Искаме да спечелим доверието ви
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР