Куриозно видео взриви социалните мрежи. Млад мъж от Козлодуй се

...
Куриозно видео взриви социалните мрежи. Млад мъж от Козлодуй се
Коментари Харесай

Куриоз! Мъж отиде за справка в полицията, заключиха го ВИДЕО

Куриозно видео взриви обществените мрежи. Млад мъж от Козлодуй се оказал заключен в полицията, откакто отишъл там по работа, прецизира BulNews.bg.

Случката е станала през вчерашния ден в Козлодуй. 27-годишният Валентин В. отишъл в районното ръководство в атомното градче, с цел да си извади информация. След като си приключил работата и тръгнал да си върви обаче се оказало, че не може да напусне постройката.

Външната врата била заключена, а на гишетата нямало никой.

Преживяването си Валентин снимал на видео, което споделил в персоналния си профил във фейсбук. На него се вижда заключената врата и празните работни места на чиновниците в полицейската администрация.

Невинният задържан свирка и вика, с цел да се опита да притегли вниманието на някой от работещите в системата, само че на вятъра. В последна сметка се наложило Валентин да позвъни на телефон 112.

Той изпитал известни компликации да изясни на диспечерите, че е заключен в полицията, само че не е задържан. След половин час „ зад решетките “ младият мъж бил пуснат на независимост.

Клипчето, показващо прекарванията на Валентин в ареста, за часове събра десетки хиляди гледания и стотици споделяния.

Коментарите под поста са разнородни, като множеството хора гледат на случката от радостната й страна. Други поучават пострадалия да си наеме юрист поради насилственото задържане. Валентин обаче е безапелационен, че ще остави случилото се като радостна история за маса.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР