iPhone разполага със скрита функция на дисплея, въведена в iOS

...
iPhone разполага със скрита функция на дисплея, въведена в iOS
Коментари Харесай

iPhone разполага със скрита функция на дисплея, която всеки трябва да използва

iPhone разполага със скрита функционалност на екрана, въведена в iOS 17, която всеки, употребяващ смарт телефон на Apple би трябвало да стартира да употребява.

Функцията Screen Distance е основана, с цел да помогне за понижаване на напрежението в очите, породено от държането на устройството прекомерно покрай лицето ви.

Миналата година Apple направи много огромна реклама на Screen Distance, само че в случай че не сте почнали да я употребявате незабавно, има възможност към този момент да сте не запомнили, че тя въобще е налична във вашия iPhone. За да започнете да употребявате тази скрита функционалност на iPhone, следвайте стъпките по-долу:

Отидете в приложението Настройки и влезте в менюто „ Screen Time/Екранно време “. След като сте в съответното меню, потърсете опцията „ Screen Distance/Разстояние от екрана “. Докоснете я, с цел да я включите.

След като активирате тази функционалност, датчиците за лицева идентификация на iPhone работят за към 5 минути. Ако сте прекомерно покрай вашия iPhone или iPad, ще се появи заден екран с уведомление, който ще прекъсне всичко, което вършиме сега. Като се има поради какъв брой елементарно е да държите смарт телефона си до лицето си без да се замисляте, тази функционалност ще бъде в действителност комфортна за хората, които желаят да оказват помощ за понижаване на натоварването на очите си.

Разбира се, в случай че имате проблеми с четенето, може да се окаже, че функционалността Screen Distance е по-скоро досадна, в сравнение с потребна, изключително в случай че предпочитате да държите устройството покрай лицето си.

В последна сметка това, което вършиме за здравето си, зависи от вас, само че в случай че търсите настройки в iOS, от които да се възползвате, това е една от най-хубавите. Най-малкото си коства да опитате, с цел да видите дали тя работи за вас.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР