Кремъл настоя, че предстоящата среща за демокрацията, организирана от президента

...
Кремъл настоя, че предстоящата среща за демокрацията, организирана от президента
Коментари Харесай

Срещата за демокрацията на Байдън имала за цел да разделя страните, убедена Русия

Кремъл настоя, че идната среща за демокрацията, проведена от президента на Съединени американски щати Джо Байдън, имала за цел да " раздели страните ", откакто Русия не беше включена в листата, осведоми " Франс прес ".

" Съединени американски щати избират да основават нови разграничителни линии, да разделят страните на тези, които съгласно тях са положителни, и такива, които са неприятни ", посочи пред кореспонденти представителят на Кремъл Дмитрий Песков.
 Китай дамгоса демокрацията в Съединени американски щати като
Китай дамгоса демокрацията в Съединени американски щати като " игра на богатите "

Критикува Съединени американски щати и западните страни, че се опитвали да наложат концепцията си за народна власт на Китай

" Все повече страни избират сами да вземат решение по какъв начин да живеят, без да се преценяват с никого ", разяснява още Песков.

Той добави, че Вашингтон се опитвал да приватизира термина народна власт .

" Това не може и не би трябвало да се прави ", настоя представителят на Путин.

Байдън предложения ръководителите на към 110 страни на виртуална среща за демокрацията, в това число огромни западни съдружници, само че също и Ирак, Индия и Пакистан.

Основните съперници на Вашингтон Китай и Русия не бяха в листата с посетители , оповестен от Държавния департамент през вчерашния ден.

Глобалната конференция беше предизборно заричане на президента на Съединени американски щати, който сложи битката сред демокрациите и " автократичните държавни управления " в центъра на своята външна политика.

" Срещата за народна власт " ще се организира онлайн на 9 и 10 декември преди присъствена среща на второто ѝ издание следващата година.
 Лавров упрекна Съединени американски щати, че си присвояват правото за оценка на демокрацията
Лавров упрекна Съединени американски щати, че си присвояват правото за оценка на демокрацията

Това е стилът на епохата на Студената война
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР