Кремъл изрази задоволство от започналия диалог с Вашингтон по различни

...
Кремъл изрази задоволство от започналия диалог с Вашингтон по различни
Коментари Харесай

Кремъл е доволен от започналия диалог с Вашингтон

Кремъл изрази удовлетворение от почналия разговор с Вашингтон по разнообразни тематики като контрола на въоръженията и киберсигурността, съобщи Франс прес, като цитира изказване на представителя на съветското президентство Дмитрий Песков, направено по време на визитата на американска представителка.

" Всичко се развива по-скоро добре, това е положително развиване на нашите двустранни връзки ", съобщи Песков на конференция. " Да се приказва е значимо, не би трябвало да се оплакваме, че не се получава незабавно постигането на пробиви ", добави той. " Авгиевите обори в нашите двустранни взаимоотношения " са прекомерно огромни, с цел да се стигне бързо до съответни съглашения, означи представителят.

Но Песков акцентира, че визитата на заместник-държавния секретар на Съединени американски щати Виктория Нюланд в съветското външно министерство през вчерашния ден и в Кремъл през днешния ден е " потребно ".

Тези срещи се организират след срещата сред президентите Джо Байдън и Владимир Путин, състояла се в Женева през юни. На нея те се споразумяха да стартират разговор в сферите от общ интерес, макар повишаването на напрежението по голям брой тематики, отбелязва Агенция Франс Прес.

" Вече се състояха няколко кръга на договаряния за контрола на въоръженията и киберсигурността ", напомни Песков.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР