Кралят на футбола Пеле се сбогува с близките си.Видео от

...
Кралят на футбола Пеле се сбогува с близките си.Видео от
Коментари Харесай

Краят настъпва. Пеле се сбогува с близките си

Кралят на футбола Пеле се сбогува с околните си.

Видео от болничното заведение в Сао Пауло, в която е настанен, разплака света. На фрагментите се вижда тежкото положение, в което се намира легендата. На видеото Пеле си взема довиждане със фамилията и приятелите си по телефона.

82-годишният троент международен първенец се лекува от рак на дебелото черво и беше признат в болница на 29 ноември, откакто положението му фрапантно се утежни.

Наскоро дъщерята Кели разгласява фотография, на която е в ръцете на татко си. " Винаги дружно, борейки се и надявайки се. Измина още една нощ ", написа Кели.

Болницата " Алберт Айнщайн " заяви преди дни, че ракът прогресира и че той се нуждае от повече грижи заради усложнения в работата на бъбреците и сърцето.

В известието на болничното заведение се показва още, че Пеле ще остане в " естествена стая " и няма да бъде преместван в интензивно поделение, заяви bTV.

muy pronto nos dejará, su familia ha hecho públicas algunas imágenes de su despedida, él sabe que su partida es inminente. Edson Arantes do Nascimento es una verdadera leyenda, es el Rey del fútbol por siempre y para siempre. Su vida se extingue, pero su legado será eterno
—???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Ⓜ️ (@armandovillotae)
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР