Космическите изследвания достигнаха етап, когато телевизионните проекти започнаха да излизат

...
Космическите изследвания достигнаха етап, когато телевизионните проекти започнаха да излизат
Коментари Харесай

НАСА ще заснеме риалити шоуто Космически герой в Космоса

Космическите проучвания доближиха стадий, когато телевизионните планове започнаха да излизат на сцената. Тази седмица уредниците на риалити шоуто Space Hero подписаха съглашение с НАСА за започване на подготовката за надпреварата.

Space Hero е първото международно кастинг шоу в света, в което участниците се състезават за изпращане в Международната галактическа станция. Споразумението беше подписано в понеделник, 12 април, в деня на 60-годишнината от първия полет в Космоса на руския космонавт Юрий Гагарин.

Рамковото съглашение за дълготрайно партньорство е отдадено на създаването на идея за бъдещо риалити шоу и проекти за неговото финансиране. Според представител на НАСА съглашението сега има за цел да оцени осъществимостта на сходен план. Ако бъдат утвърдени от НАСА, уредниците на надпреварата ще сключат съглашение с Axiom Space, компания, занимаваща се със основаването на търговски модули за МКС.

Шоуто Space Hero ще се организира на два стадия: световен асортимент на участници за бъдещия полет и 10-дневно пътешестване до МКС, по време на което всички събития, които се организират в космоса, ще бъдат непрестанно предавани.

Всички земляни над 18 години, които владеят британски език, ще могат да вземат участие в надпреварата Space Hero. Първият победител би трябвало да бъде избран до 2023 година, когато се възнамерява пилотното пускане на плана. Първото 10-дневно пътешестване до МКС се прави оценка на 55 милиона $.

Продуцентите възнамеряват да снимат 15 сезона на Space Hero през идващите 30 години. Очаква се изпращане на спечелили в кастинга до галактическите станции на Луната и Марс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР