Мохамед смяташе, че икономиката на САЩ се справя добре, преди

...
Мохамед смяташе, че икономиката на САЩ се справя добре, преди
Коментари Харесай

Американският випуск 2024 завършва на несигурен пазар на труда

Мохамед смяташе, че стопанската система на Съединени американски щати се оправя добре, преди да се дипломира предходната седмица. След като безрезултатно търси финансова работа, той не е толкоз сигурен.

„ Чувах куп смесени известия по отношение на работната мощ “, сподели новият ученик на Държавния университет на Ню Йорк в Олбъни, който изиска фамилното му име да не се загатва, с цел да отбрани вероятностите си за кариера.

„ От една страна отивам в страхотна работна мощ, а въпреки това няма доста работа. Не знам на какво да вярвам ... това е малко притеснително. “

В випуск 2024 матурите бяха анулирани по време на блокирането на ковид през 2020 година, а неотдавнашните митинги против войната Израел-Хамас нарушиха празненствата за разкриване. Сега доста от тях се опасяват, че несигурният пазар на труда ще попари очакванията им за различен обред: първата им работа.

Националната асоциация на колежите и работодателите планува, че американските работодатели ще понижат наемането на новоспечели висшисти с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР