ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Collin Morikawa заспа с дял от

...
ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Collin Morikawa заспа с дял от
Коментари Харесай

В PGA с ниски резултати, Morikawa, Schauffele спят с преднина, която може да изчезне до техния първи мач в неделя

ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Collin Morikawa заспа с дял от преднината в PGA Championship. Той е наясно, че до момента в който стигне до първия бокс за финалния кръг, може към този момент да го няма.

Една събота с невисок резултат остави рекордните 15 играчи с двуцифрено равнище под номинала и в границите на пет изстрела от Morikawa и Schauffele, които се насочват към неделния край във Valhalla Golf Club, който беше най-вече мек, спокоен и безсилен през цялата седмица.

„ Бил съм на шампионати, на които си губил преднината, до момента в който започнеш първи старт “, сподели Морикава, в търсене на третия си мейджър. „ Може и на следващия ден да е по този начин, кой знае? “

Сред тези, които имат късмет да настигнат Морикава и Шауфеле, преди да създадат първите си удари, е Сахит Тигала. Той изстреля 63, с цел да приключи на 14 под, един изстрел отвън водачеството.

Също по този начин, Шейн Лоури. Ирландецът пропусна бърз удар на 18-та дупка, който щеше да му обезпечи връх за огромни шампионати от 61. Лоури е с 13 под.

„ Имах странното чувство...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР