Подобрява се състоянието на двамата младежи, които успяха да оцелеят

...
Подобрява се състоянието на двамата младежи, които успяха да оцелеят
Коментари Харесай

Разказ на лекарите, които са се отзовали на тежката катастрофа Пловдив: Гледката беше ужасяваща!

Подобрява се положението на двамата младежи , които съумяха да оцелеят при зверската злополука в Пловдив , при която починаха други двама техни другари. Тогава джип, който по първични данни се е движил с гневна скорост, се заби в дървета на бул. „ Руски “ и безусловно се разцепи на две. 

Какво описаха обаче пред „ NOVA “ лекарите, които първи са се озовали на мястото на нещастието. Една от тях е доктор Екатерина Троковска . За нея на 12 май дежурството стартира както нормално. Но към 03:30 часа всичко се трансформира радикално, откакто е получен сигнал за злополука в Пловдив. 

Лекарката споделя, че гледката в действителност е била ужасяваща . Почти час медиците не съумяват да видят хората, тъй като са били затиснати сред дърветата и колата.

От своя страна доктор Виктор Черкезов е в последната кола за спешна помощ, която се озовава на мястото на случая. Тя е петата поред. Той също споделя, че достъпът на лекарите до потърпевшите е бил извънредно усложнен .  

Вторият случай се е случил до момента в който медиците чакат пожарникарите да съумеят да извадят потърпевшите от разцепения на две автомобил. Д-р Троковска е била до колата малко преди да падне дървото, тъй като е трябвало да постави яка на затиснатите

Започнала е избавителна интервенция . Този път за живота на пожарникаря , който е бил повален от падналото дърво. За благополучие животът му е вън от заплаха и 56-годишният Димитър Галчев се е разминал единствено със счупвания. Но все пак той ще се възвръща най-малко половин година

Средногодишно, към 150 са тежките произшествия в района, при които се постанова интервенция на спешно – избавителните служби, сочат данните на пожарната.

От началото на годината към този момент има 43 случая на интервенция на огнеборците. 

НЧ „ Родолюбие “ – Асеновград бе публично намерено с оперен концерт

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР