Пътуващ за Варна кораб, превозващ тръби, е ударил потъналия край

...
Пътуващ за Варна кораб, превозващ тръби, е ударил потъналия край
Коментари Харесай

Във Варна акостира корабът, причинил инцидента с потъналия Mohammed-Z

Пътуващ за Варна транспортен съд, пренасящ тръби, е блъснал потъналия край Румъния Mohammed-Z. Тази заран корабът Michael е дебаркирал във Варна с забележими вреди по носа , които дават учредения да се допусна, че той е претърпял конфликт с " Mohammed Z ", заяви " 24 часа ".

Припомняме, че в ранната заран в събота наоколо до румънския град Сфънту Георге. Екипажът на Mohammad-Z се състои от 11 души. Осем от тях бяха избавени от комерсиалния транспортен съд Michael.

По-късно Българска национална телевизия осведоми, че капитанът на Michael е удостоверил пред българските управляващи, че точно той е виновен за случая с Mohammed-Z, след който трима души остават в неопределеност. Спасените осем моряци от потъналия транспортен съд са останали в Румъния.
 Товарен транспортен съд с 12 души екипаж потъна в Черно море
Товарен транспортен съд с 12 души екипаж потъна в Черно море

Инцидентът е станал в акваторията на Турция по време на стихия

Българските управляващи стартират следствие на дейностите на капитана на кораба , предизвикал случая.

" Корабът тази заран беше тестван още при идване. Беше открито, че има градивни нарушавания по носовата част на кораба. По всяка възможност по отношение на случая, претърпян от кораба. Качихме се на борда на кораба и беше открито, че в действителност това е корабът, който е взел участие в случая с кораба Мохамед Зет през вчерашния ден рано сутринта, в който другият транспортен съд потъва, трима индивида са в неопределеност, а останалите 8 души са избавени. Капитанът удостовери, че корабът е взел участие в случая ", съобщи на брифинг к.д.п. Валентин Енчев, шеф на " Морска администрация-Варна ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР