Контранастъплението на въоръжените сили на Украйна (ВСУ) се развива много

...
Контранастъплението на въоръжените сили на Украйна (ВСУ) се развива много
Коментари Харесай

Руските окупатори панически бягат от Мелитополския район

Контранастъплението на въоръжените сили на Украйна (ВСУ) се развива доста сполучливо в обособени посоки. Руският агресор освен понася загуби, само че и бяга под паника от позициите, които е заел.
Мелитополския регион доста дълго бе под съветска окупация. Кметът на града Иван Фьодоров заяви във Facebook радостната новина - напълно скоро съветските агресори няма да могат да тормозят и заплашват мирното население.

Руските пропагандисти се опитваха дълго време да раздухват фейкове, че Украйна счита да съобщи Запорожието, а ВСУ няма да организират деокупация. Реалността сподели, че обстановката е безусловно противоположна - украинските военни интензивно бият врага и освобождават градове и села,.

Руските орки се пробват да ускоряват натиска против цивилните и да основават големи проблеми, само че общата наклонност е неизменима - ВСУ съумяват да прогонят съветските нашественици от Украйна.

" В скоро време град Мелитопол ще бъде деокупиран. Ние ще успеем да възстановим украинската държавност върху територията на града. Вярваме в нашите героични ВСУ. Преди три дни руснаците напуснаха всички блокпостове на територията на Мелитополския регион и си отпътуваха. Избягаха с помощта на ВСУ. Преместиха се дори от Василиевка в Зелени Гай от боязън пред настъплението на нашите военни ", споделя Фьодоров.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР