Бригадата на палестинската въоръжена групировка Хамас в град Рафах е

...
Бригадата на палестинската въоръжена групировка Хамас в град Рафах е
Коментари Харесай

Шеф на армията в Израел: Хамас в Рафах е почти ликвидирана

Бригадата на палестинската въоръжена формация " Хамас " в град Рафах е съвсем ликвидирана. Това съобщи началникът на Генералния щаб на израелската войска Херци Халеви, съобщи Ройтерс.

" Ясно е, че се приближаваме все още, в който можем да кажем, че сме ликвидирали бригадата в Рафах, че тя е победена не в смисъл, че към този момент няма терористи, а в смисъл, че към този момент не може да действа като бойна единица ", съобщи Халеви, представен от Българска телеграфна агенция.

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху заяви в неделя вечер, че етапа на интензивните военни дейности против " Хамас " завършва. Той обаче предизвести, че войната няма да спре, до момента в който ислямистката формация не загуби контрола си върху линията Газа.

Нетаняху отхвърли за следващ път концепцията Палестинска автономност да ръководи Газа, вместо " Хамас ".

" Идеята, че можем да унищожим " Хамас " или да накараме " Хамас " да изчезне, е подвеждаща за обществеността ", съобщи в края на предходната седмица представителят на армията Даниел Хагари пред израелската телевизия.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР