Колкото толкова носи на Хелън Хънт слава за една нощ

...
Колкото толкова носи на Хелън Хънт слава за една нощ
Коментари Харесай

След години извън блясъка на Холивуд, Хелън Хънт се връща към театъра

" Колкото толкоз " носи на Хелън Хънт популярност за една нощ и “Оскар “ за най-хубава женска роля. Но през последвалите десетилетия тази популярност понижава, като малко от филмите ѝ провокират интерес в боксофиса или в Академията (въпреки че през 2012 година тя получи номинация за най-хубава поддържаща женска роля за самостоятелния филм „ The Sessions “).

„ През годините станах доста скучна “, споделя тя в изявление за „ Гардиън “, „ домът ми сега е цялостен с постелки за йога “.

В момента 59-годишната актриса и режисьор е в Лондон, където репетира за присъединяване си в " Денят на Еврика " в " Олд Вик ". Въпреки че за пръв път е показана в Бъркли, Калифорния, през 2018 година, това е пиеса, за която мъчно бихте повярвали, че е написана преди пандемията, като се занимава с дезинформацията и закостенелите позиции, които пораждат в учебната общественост, когато зараза от паротит провокира апели за наложителни ваксини.

Любовта на Хънт към театъра се заражда, когато е на към пет години, когато посещава постановки с татко си – сценичен възпитател и режисьор. Бащата на Хънт умира през 2016 година

" Всеки път, когато виждам пиеса, се сещам за него, тъй като той постоянно беше толкоз разчувствуван, когато светлините угасваха ", споделя тя. " И аз също съм. "

Макар че театърът е първата ѝ обич, киното е това, с което ще бъде запомнена - измежду многото ѝ участия са " Какво желаят дамите ", " Туистър " и " Предай нататък ". Хънт би трябвало да благодари обаче на едно телевизионно шоу, което ѝ дава първия подтик в кариерата. Премиерата на " Mad About You ", в който тя и Пол Райзър са в ролята на двойка младоженци, живеещи в Ню Йорк, е през 1992 година

След бурния триумф следват няколко видимо тихи години. Спекулациите в пресата са многочислени: " Какво се случи с Хелън Хънт? ". Сега тя се смее: " Написах и режисирах два кино лентата, участвах в тях и родих дете (Макена Лей през 2004 г.). Така че, не знам какво да кажа, когато хората ме питат: " Какво стана? "

Досегашните два кино лентата на Хънт като режисьор са големи инициативи, изключително първият, " Then She Found Me " от 2007 година, чието основаване лишава 10 години. Следващият ѝ филм е сърфистката драма " Ride " от 2014 година /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР