Колкото толкова носи на Хелън Хънт слава за една нощ

...
Колкото толкова носи на Хелън Хънт слава за една нощ
Коментари Харесай

Хелън Хънт се връща към театъра

" Колкото толкоз " носи на Хелън Хънт популярност за една нощ и “Оскар “ за най-хубава женска роля. Но през последвалите десетилетия тази популярност понижава, като малко от филмите ѝ провокират интерес в боксофиса или в Академията (въпреки че през 2012 година тя получи номинация за най-хубава поддържаща женска роля за самостоятелния филм „ The Sessions “).

„ През годините станах доста скучна “, споделя тя в изявление за „ Гардиън “, „ домът ми сега е цялостен с постелки за йога “.

В момента 59-годишната актриса и режисьор е в Лондон, където репетира за присъединяване си в " Денят на Еврика " в " Олд Вик ". Въпреки че за пръв път е показана в Бъркли, Калифорния, през 2018 година, това е пиеса, за която мъчно бихте повярвали, че е написана преди пандемията, като се занимава с дезинформацията и закостенелите позиции, които пораждат в учебната общественост, когато зараза от паротит провокира апели за наложителни ваксини.

Любовта на Хънт към театъра се заражда, когато е на към пет години, когато посещава постановки с татко си – сценичен възпитател и режисьор. Бащата на Хънт умира през 2016 година

" Всеки път, когато виждам пиеса, се сещам за него, тъй като той постоянно беше толкоз разчувствуван, когато светлините угасваха ", споделя тя. " И аз също съм. "
Макар че театърът е първата ѝ обич, киното е това, с което ще бъде запомнена - измежду многото ѝ участия са " Какво желаят дамите " , " Туистър " и " Предай нататък " . Хънт би трябвало да благодари обаче на едно телевизионно шоу, което ѝ дава първия подтик в кариерата. Премиерата на " Mad About You ", в който тя и Пол Райзър са в ролята на двойка младоженци, живеещи в Ню Йорк, е през 1992 година

След бурния триумф следват няколко видимо тихи години. Спекулациите в пресата са многочислени: " Какво се случи с Хелън Хънт? ". Сега тя се смее: " Написах и режисирах два кино лентата, участвах в тях и родих дете (Макена Лей през 2004 г.). Така че, не знам какво да кажа, когато хората ме питат: " Какво стана? "

Досегашните два кино лентата на Хънт като режисьор са големи инициативи, изключително първият, " Then She Found Me " от 2007 година, чието основаване лишава 10 години. Следващият ѝ филм е сърфистката драма " Ride " от 2014 г.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР