"Колко хора събраха на 2-ри септември сутринта на Великото народно

...
"Колко хора събраха на 2-ри септември сутринта на Великото народно
Коментари Харесай

Панорамни СНИМКИ издадоха истината за "масовото" Велико народно въстание

"Колко хора събраха на 2-ри септември сутринта на Великото национално въстание на Възраждане, Българска социалистическа партия, Изправи се, Боец, Волт, Мир, ДБГ, Демократична България, ЗД, ДСБ, Радев, Шивиков, Дионисий, Миньор Перник, Сектор Б, Триото, Божков, Василев и компания? ", този въпрос зададе във фейсбук профила си продуцентът и фотограф Виктор Димчев.

"От най-мащабната панорамна фотография, която открих - ок. 3000 души с тези отвън кадър.

Много хора, доста нещо ", написа Димчев, който от първия ден на митингите пресмята какъв брой тъкмо хора има на демонстрациите.


"Виктор Димчев е индивидът, който брои митинги и други всеобщи мероприятия повече от 10 години. Давал е безчет изявленията по вестници и малките екрани. Данните и методите му са ясни и транспарантни. Човекът даже оферираше на искащи да ги научи по какъв начин работи софтуерът.

Сутринта преди снощната вакханлия той е пребройл 2600 души. Дал е толеранс до 3000. Това е.

Малко повече в сравнение с мернах в някакви полицейски данни (2000), само че доста по малко от числата в замъглените мозъци на площада - 100 000.

Вечерта били повече. Да, склонен съм, бяха повече. 5000. Преко сили. С клизма. Даже е доста.

Това е цялата мощ на преврата. 3000 индивида. Половината на заплата, половина заблудени от някакви илюзии. Има и още толкоз във Facebook. Съотношението е сходно.

Така ясните, съответни ФАКТИ разрушават на пух и прахуляк великите “всенародни протести”, “желанията на народа” и всички високопарни лозунги издигани от жадните за власт.

3000. Точка ", това пък написа журналистът Петьо П. Блъсков във връзка изчисленията на Димчев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР