Звездата от Джорди Шор Газ Бийдъл беше залят от коментари

...
Звездата от Джорди Шор Газ Бийдъл беше залят от коментари
Коментари Харесай

Газ Бийдъл беше брутално засрамен от баща си на първия Ден на бащата след раздялата със съпругата си Ема Маквей

Звездата от " Джорди Шор " Газ Бийдъл беше залят от мнения за засрамване на бащата, откакто показа честванията си за Деня на бащата.

Бащата на две деца означи деня, като показа селекция от сладки моменти с децата си Честър и Примроуз. Могат да бъдат видени да играят покрай поток, до момента в който са на разходка измежду природата, както и да играят тенис. Примроуз караше колелото си из кортовете, до момента в който брат й си играеше с татко им.

36-годишният Газ разкри, че двете му деца са му подарили дребни плюшени животни за Деня на бащата с бродирано сладко обръщение върху тях. Последователите му го похвалиха за сладките му връзки с децата му, само че някои се заядоха с един от клиповете, които показа. Децата на Газ можеха да се видят да се връщат с колело у дома, до момента в който той тичаше паралелно с тях.

Някои почитатели не бяха впечатлени, че Честър и Пенелопе не носеха каски, до момента в който караха по тротоара. Единият сподели: „ Наистина е сладко, само че апелирам, накарайте ги да носят каски покрай път...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР