Когато става дума за мода, мъжете в британското кралско семейство

...
Когато става дума за мода, мъжете в британското кралско семейство
Коментари Харесай

Признанието, което Чарлз отмъкна от Уилям и Хари

Когато става дума за мода, мъжете в английското кралско семейство нормално са на назад във времето. Няма по какъв начин да е другояче, откакто съпругите на принц Уилям и принц Хари - Кейт и Меган, с лекост концентрират вниманието към себе си с усета си към модата.
 Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и главните разлики в стила на двете херцогини
С какво Меган е по-различна от Кейт

Коя е по-по-стилна

Кейт, брачната половинка на принц Уилям, е била на корицата на списание Vogue, а Меган, брачната половинка на принц Хари - гостуващ редактор.

Досега 71-годишният принц Чарлз не се нареждаше измежду английските мостри на жанр, до момента в който списание Vogue не го избра за най-модерния мъж в страната.

on Nov 4, 2020 at 1:01pm PST

" Винаги съм се възхищавал на метода, по който се обличате ", споделя основният редактор Едуард Енинфул на принц Чарлз, представен от Reuters. В изявлението, оповестено в новия брой на Vogue, Чарлз, който е изявен природозащитник, приказва за устойчивата мода.

А хвалбите за класическия му усет наподобява изненадаха и самия него. В последна сметка, нормално той се облича в двуредни костюми с вратовръзка и кърпичка в звук.
 Снимка 504114

" Мислех, че съм като спрял часовник... Хората стартират да се обличат по този начин, откакто навършат 25 години - дава отговор той със смях. - Радвам се на оценката ви, че това е стилно. Обръщам внимание на детайлите, на цвета и на сходни неща. "

on Nov 4, 2020 at 1:31pm PST

" Аз съм от хората, които ненавиждат да изхвърлят каквото и да било. Затова избирам облеклата да се поддържат, даже да се кърпят, вместо да се откажа от тях ", споделя още принцът и приканва производителите и потребителите да не разхищават толкоз.
 Принцеса Даяна, Кейт Мидълтън, Кейт Бланшет и звездите, които не обичат да носят облеклата си по един път
Звездите, които носят облеклата си повече от един път

С почитание към модата и с отговорност към природата

„ Струва ми се, че в този момент има доста благоприятни условия в бранша на устойчивата мода за превъзмогване на навика да изхвърляме облекла, или каквото и да било ", добавя той.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР