Когато стартира за първи път, пускаше видеоклипове от сутрин до

...
Когато стартира за първи път, пускаше видеоклипове от сутрин до
Коментари Харесай

Първите три видеоклипа, които MTV пусна

Когато започва за първи път, пускаше видеоклипове от заран до вечер и ни срещна с всичко, което беше готино: пънк рокери с гребени, метъли с ленти за коса и всичко, обвързвано с Мадона. По-късно ни даде музикалните награди, сесиите " Unplugged ", " Beavis and Butt-Head ", " Jackass " и риалити. Всичките тези неща.

Магията стартира тъкмо преди 41 години - на 1 август 1981 година Една минута след среднощ светът на и на малкия екран стартира своето ново премеждие, което промени двете промишлености вечно.
 Местят 29 юли 2022 | Произведенията на Иван Вазов „ Левски “ от „ Епопея на забравените “ и „ Под игото “ да се реалокират за проучване...
Без да изпадаме в злобни нападки от сорта на: " Защо предадохте музиката? " или " Как може през днешния ден да ни показвате бременни тийнейджърки, вместо видеоклипове на зашеметяващи инди банди? ", дано се върнем първоначално. Първите три песни, с които MTV започва своята стратегия. Знаете ли кои са?

Ето ги, тъкмо в реда, в който преди 40 години влязоха в историята.

The Buggles - Video Killed The Radio Star

Артистичната английска тайфа The Buggles е била малко позната по това време в Щатите, само че песента им е определена поради пророческото заглавие - " Видеото умъртви радиозвездата ".



Pat Benatar - You Better Run

Пат Бенатар се трансформира в първата жена и първия човек от Америка, пуснат по MTV. Това е второто парче в ефир и на никого не му пука, че оригиналът е на The Young Rascals от 1966 година Рокендрол!



Rod Stewart - She Won't Dance With Me

Сър Род Стюарт има доста да благодари на MTV. Негова ария е третото парче в ротация, а единствено за първите 24 часа цели 11 разнообразни негови видеа са пуснати в ефира на музикалната телевизия.



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР