Когато на 29 септември тази година Лозан ни сподели намерението

...
Когато на 29 септември тази година Лозан ни сподели намерението
Коментари Харесай

Пиарът на Лозан Панов: Опитах да го убедя да не се кандидатира

Когато на 29 септември тази година Лозан ни показа желанието си да се кандидатира като самостоятелен претендент, аз се пробвах да го разубедя. Това написа във Фейсбук Ивет Добромирова , индивидът, който стоеше зад подготовката на предизборната акция на кандидат-президентът Лозан Панов .

Припомняме, че съгласно на ЦИК той получава едвам 52 591 гласа (3,37%), което го подрежда след претендента на " Възраждане " Костадин Костадинов , който е с 4,01%.

" Не излиза математиката ", му споделих. Няма по какъв начин да преодолееш 600 k (модерно е по този начин да го изписваме, нали) гласа на ГЕРБ. Нито има по какъв начин да преодолееш 58% утвърждение за Радев. И най-после, само че най-много, няма по какъв начин да преодолееш 60% от Демократична България, които биха подкрепили Радев още на първи тур. Помните, това изказване направи самият ген. Атанасов почти към този миг. Оказа се, че в действителност Демократична България имат такова проучване и в действителност това е правилно ", написа Добромирова след изборите.

По думите от Демократична България са се декларирали като съпротива на Лозан Панов незабавно след първото му изявление, в което той дефинира Радев като " подправен воин ". " Тогава против него застанаха и 90% от инициативния му комитет, отпред с всички от " Правосъдие за всеки ", добавя описа си тя.

" Колеги ", колкото и да късате ризи за това какъв неуспех е акцията на Лозан Панов, в случай че сте експерти, би трябвало да сте видели, че единственият претендент, който организира акция се споделя Румен Радев. Тази акция започва тогава, когато би трябвало да започва една акция - преди повече от година с вдигнатия пестник и протече по всички правила на една политическа акция ", написа Добромирова.

Публикуваме цялостното ѝ мнение без редакторска интервенция:

Не дължа този пост нито на приятелите си, нито най-много на неприятелите си. Дължа го на истината. Тази ужасна и гадна истина. И на историята. Защото за следващ път, без да желая, бях част от историята и доста, но доста се гордея с това. И в този момент ще видите за какво за тези неща не се приказва след това, а по време. Ще имате опция да извършите разликата.

Кандитатирането на Лозан Панов

Когато на 29 септември тази година Лозан ни показа желанието си да се кандидатира като самостоятелен претендент, аз се пробвах да го разубедя. " Не излиза математиката ", му споделих. Няма по какъв начин да преодолееш 600 k (модерно е по този начин да го изписваме, нали) гласа на ГЕРБ. Нито има по какъв начин да преодолееш 58% утвърждение за Радев. И най-после, само че най-много, няма по какъв начин да преодолееш 60% от Демократична България, които биха подкрепили Радев още на първи тур. Помните, това изказване направи самият ген. Атанасов почти към този миг. Оказа се, че в действителност Демократична България имат такова проучване и в действителност това е правилно.

" Дължа го на свободните и демократични хора, които водачите на Демократична България ще оставят без конкуренция. Дължа им го и тъй като по някаква неразбираема за мен причина Демократична България оставиха изцяло непринудено антимафиотския фронт в ръцете на Радев и това по никакъв начин не е Ок. ", сподели Лозан и диалогът завърши.

Демократична България от своя страна и освен на равнище своите водачи, се съобщи като съпротива на Лозан Панов незабавно след първото му изявление, в което той дефинира Радев като " подправен воин ". Тогава против него застанаха и 90% от инициативния му комитет, отпред с всички от " Правосъдие за всеки ".

Фактите

Лозан Панов влезе в акцията с 29% утвърждение от страна на членовете на Демократична България. Социолозите, които ни дадоха тези данни, бяха самите те надълбоко учудени и споделиха, че те могат да бъдат резултат само и единствено от целенасочена акция против него вътре в самото Демократична България.

Лозан Панов имаше безрезервна поддръжка само и единствено от членовете на ДСБ и частично от Зелено придвижване в границите на това, което самоуверено всички назовават " акция ".

Кампанията

" Колеги ", колкото и да късате ризи за това какъв неуспех е акцията на Лозан Панов, в случай че сте експерти, би трябвало да сте видели, че единственият претендент, който организира акция се споделя Румен Радев. Тази акция започва тогава, когато би трябвало да започва една акция - преди повече от година с вдигнатия пестник и протече по всички правила на една политическа акция.

Като добавка Румен Радев и неговите държавни управления, които сами по себе си бяха част от тази акция, тъй като тя по този начин бе замислена и извършена, се радваха на невиждан медиен комфорт, какъвто не са имали даже Жан Виденов и Иван Костов (и двамата известни с цензурата, която наложиха). Румен Радев нямаше и действителна съпротива.

Безспорен факт е, че акция за месец не се прави за за каквото и да било. Кампания с към 50 000 лева също не се прави. И акция без медии не се прави. Всички " свободни и демократични " медии работиха срещу Лозан Панов. Просто те бяха част от същинската акция - тази на Радев, която беше съчетана и с акцията на " Продължаваме промяната ". Толкоз по въпроса за медиите у нас, само че той е основен кардинално. И да, няма медии. Има полит.-пропаганда по остарял и чудноват пример.

Реално нито Герджиков, нито Панов са имали опция да проведат акция. Обиколките из страната и тв-студиата не са акция.

В интерес на истината, би трябвало да кажа, че в " акцията " на Лозан Панов не е имало рекламисти. Дори и тези от инициативния му комитет. Рекламистите са виновни само за визиите и частично за слогъна и по тях, виждам, че нямате забележки.

Ако бъдете почтени, би трябвало да признаете, че акцията на Лозан Панов беше акция за отговорно отношение към КОВИД и имунизиране. В страната, в която равнището на имунизиране е като на страна от третия свят, мисля, е ясно за какво Копейкин е преди Лозан Панов. Това от една страна, а от друга - даже и мислещите не означават това като характерно за " акцията " на Лозан, а това изяснява за какво сме там, където сме във връзка с имунизациите и пандемията.

И най-после, само че не последно място - да завърша с това, с което започнах - математиката е такава, каквато беше и преди месец. А 29%-те % утвърждение от Демократична България първоначално, стигнаха до 36% в края.

Лозан Панов организира своя кръстоносен поход на истината, тъй като това е неговият кръст и той си го носи. Аз съм горда, че бях негов оръженосец.
Последни данни: Герджиков не може да приближи Радев, Костадинов твърдо пред Панов
49.15% от гласовете на президентските избори през вчерашния ден са отишли за президента Румен Радев. Това демонстрират данните на ЦИК при обработен...

И също по този начин чакам Костов да ми прати теменужка, тъй като " Ивет е отговорна ", стана новото " Костов е отговорен ". Но и това единствено по себе си е мотив за горделивост.

И всичко това надалеч не е всичко, само че оставям въпреки всичко и вие да помислите и анализирате малко, като се опитате да стоите на страната на истината. Ако можете.

И да, към момента сме в ръцете на същото зло. Другарите добре си свършиха работата и този път. Лозан най-малко се опита да осветли това. Вие какво направихте?

Както сподели Лозан: Когато си на страната на истината, плащаш цената на истината. Ние го направихме с чест.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР