Клиентите на известна американска банка с милиарди долари изразиха разочарованието

...
Клиентите на известна американска банка с милиарди долари изразиха разочарованието
Коментари Харесай

Американска банка отказва достъп до сметки и замразява средствата на клиентите си

Клиентите на известна американска банка с милиарди долари показаха разочарованието си от продължаващите усложнения при достъпа до средствата им, които не престават от няколко дни до седмици.

Green Dot Bank, която е известна с даването на банкови услуги и дебитни карти, предопределени най-вече за клиентите на Walmart, е изправена пред обвинявания в даване на уклончиви отговори на част от клиентите, на които на процедура е неразрешен достъпът до сметките им. Според отчет на NBC News група лица са срещнали спънки в опитите си да получат достъп до сметките си.

С потребителска база от 33 милиона души банката в началото показва като източник на случая проблем с сътрудник за обработка на заплащания, който визира както салдата по сметките, по този начин и транзакциите.

Въпреки че по-късно банката разгласи, че системите ѝ действат с цялостен потенциал, клиентите упорстват, че продължаващите проблеми надалеч не са решени.

Сред засегнатите лица, на които NBC News следи сметките са Сара Морган от Тенеси и Мери Канън от Флорида.

Сара Морган описа пред NBC News, че сметката ѝ е останала необяснимо блокирана за интервал от шест поредни дни, което я принуждава да натрупа задължения, с цел да извърши финансовите си отговорности. Тя изрази нарасналото си равнище на стрес заради обстановката и сложи под въпрос неналичието на различни способи за достъп на клиентите до средствата им от страна на банката.

Мери Канън показа опита си да попадне в цикъл на непродуктивна връзка с банката, което я прави неспособна да получи достъп до забележителна сума пари вследствие на неразрешено ограничаване за “ “, наложено върху нейната сметка.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР