Кейт Мидълтън, принцесата на Уелс, май наистина се готви отново

...
Кейт Мидълтън, принцесата на Уелс, май наистина се готви отново
Коментари Харесай

Ето как Кейт Мидълтън доказа, че е бременна с четвърто

Кейт Мидълтън, принцесата на Уелс, май в действителност се готви още веднъж да стане мама. Нейни фенове настояват, че тя е трансформирала нещо във външния си тип, което е сигурен знак, че или е бременна, или се готви да става мама в близко бъдеще.

Мидълтън посети детски център преди броени дни. Вниманието на всички обаче не бе ориентирано към срещата ѝ с работещите в центъра или децата, а към една детайлност от външния ѝ тип. Много от феновете на Кейт разясняват, че тя е трансформирала цвета на косата си, който сега е много по-близо до мрачен кестен.



Това, съгласно мнозина, е сигурен знак, че майката на три деца е бременна. Запознати разясняват, че при предходните си бременности Кейт е постъпила по същия метод - трансформирала цвета на косата, написа People.

 
                             

Британците, както и самата Кейт, нямат самообладание да чуят новината, че Уилят и Кейт чакат четвърти правоприемник. И предходната есен имаше клюки, че Кейт е бременна, само че тогава новината не се удостовери. Дали в този момент догатките на почитателите на Мидълтън са прави, ще разберем след няколко месеца.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР