Транспортният бос Ваньо Алексиев е първият българин, който се сдоби

...
Транспортният бос Ваньо Алексиев е първият българин, който се сдоби
Коментари Харесай

Милионерът Ваньо Алексиев си купи Ламборгини за 4 млн. лева (СНИМКИ)

Транспортният необут Ваньо Алексиев е първият българин, който се снабди с лъскаво „ Ламборгини Ревуенто “, научи единствено Lupa.bg. Колата е пристигнала в България преди броени дни и към този момент е записана в КАТ. Возилото коства 2 млн. евро или към 4 млн. лв.. „ Ревуенто “ има 6,5-литров V12 с три електрически мотора, благодарение на които комбинираната оптималната мощ е 1015 к.с. Това е първото Ламборгини с над 1000 “коня ” във впряга. От тях 825 к.с. идват от ДВГ (и това е рекорд), както и 725 Нм макс. въртящ миг. До 100 км/ч доближава за 2,5 секунди. До 200 – за по-малко от 7 сек. Максималната скорост е лимитирана до 350 км/ч.

Ваньо Алексиев е прочут със своята уязвимост към мощни коли. Той къта в гаража си няколко „ бижута “ на четири колела. Собственикът на „ Биомет “ е първият с „ Ламборгини Ревуенто “ у нас. Колата е поръчана преди година, научи Lupa.bg. За разлика от доста родни предприемачи, които регистрират колите си зад граница, с цел да не заплащат солени налози, Алексиев държи всичките му коли да са с бг номера и да си заплаща дължимите суми на страната.

Ваньо Алексиев е буен обожател на колите, като преди няколко години самичък се похвали, че си е купил една от най-скъпите серийни коли в света „ Бугати Широн “. Той даде към 5 млн. лв.. за лимитираната играчка на четири колела, като продаде преди време. Ваньо навъртя към 4000 км и се насити на скъпата кола, която не е подобаваща за родните пътища.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР